Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus

Onnea valmistumisesi johdosta! Nyt on syytä juhlia ja ottaa tyylikkäät kuvat, joissa säilyvät muistot tästä ainutlaatuisesta hetkestä.

Ennen ylioppilas-, rippi- tai valmistujaiskuvausta pidetään lyhyt palaveri. Käymme läpi eri tyylillä otettuja valmistujaiskuvia, joista valitaan muutama sinua miellyttävä kuvaustyyli. Studiossa on erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin valaisuihin ja taustoja löytyy useita. Toki, varsinaiset asiakkaalle toimitettavat kuvat käsitellään aina kuvankäsittelyohjelmalla. Kuvankäsittelyohjelman mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ammattilaisen käsissä ohjelma on todella arvokas lisätyökalu. Mutta kaiken lähtökohtana on hyvä ja rento fiilis, siihen pyrimme satsaamaan kuvaustilanteessa. Meillä on kivaa studiossa!

Kuviin saadaan lisää persoonallisuutta, jos otat mukaasi esimerkiksi harrastukseesi liittyvää rekvisiittaa - soitin, peliväline, balettitossut, jalkapallo jne. - joita voidaan käyttää kuvaustilanteessa.

Valmistujaiskuvauksessa voimme ottaa sekä perinteisiä että hiukan rennompia kuvia. Voimme toteuttaa kuvauksen sekä studiolla että miljöössä.

Monet varaavat kuvausajan valmistumisjuhlien aikaan, mutta silloin meillä on vähemmän vapaita studioaikoja mistä valita. Joskus kannattaakin juhlia juhlapäivänä ja tulla kuvaan ennen tai sitten jälkikäteen. Juhlapäivinä studiolla on aina kukkia, mutta toki omat kukat kannattaa ottaa mukaan.

Ikuista ainutlaatuinen juhlasi kuvilla, joista olet iloinen vuosienkin päästä!

Miten olisi, ota vaikka lemmikki mukaan ylioppilaskuvaan? On kokeiltu ja toimii! Hymykin irtoaa kuin itsestään!


Kuvauksen hinta alk. 99€
Sis. digitaaliset koevedokset, 1 kuva (koko 15x20cm).

Miljöökuvaus +50€


TARJOUS!

Jos teet kuvatilauksen viikon kuluessa koevedosten vastaanottamisesta,
saat kaupan päälle 20x30cm suurennoksen!

Saitko jo kuvatunnuksen?
Katso kuvat ja tee tilaus tästä!