Lapsikuvaus

Ennen lapsikuvausta pidetään lyhyt palaveri. Käymme läpi eri tyylillä otettuja kuvia, joista valitaan muutama asiakasta miellyttävä kuvaustyyli.

Lapsikuvaukseen varaamme aina reilusti aikaa, jotta kuvauksen lomassa voidaan tarvittaessa vaihtaa vaikka vaatteita, jos halutaan juhlavampia kuvia sekä hiukan rennompia otoksia.

Voitte ottaa kuvaukseen mukaan myös rekvisiittaa, jolla saamme "oman leiman kuviin", ja ikuistettua lapselle rakkaan lelun tai tärkeän suvussa perintönä kulkeneen tavaran.

Lapsikuvaus miljöössä

Varsinkin kesäaikaan on helppo toteuttaa ulkokuvauksia puistossa, kukkaniityllä, järven rannalla - mikä idea tai toive perheellä sitten onkaan.

Voimme kuvata lasta sisaruksineen myös kotona, jos toiveena on saada aikaan rentoja, huolettomia kuvia lapselle omassa, tutussa ympäristössä.

Vauvakuvaus

Vastasyntyneissä vauvoissa on "jotain maagista". Mitä aiemmin vauva kuvataan, mieluiten alle kahden viikon ikäisenä, sitä varmemmin saamme kuviin tuon ainutlaatuisen hetken ikuistettua. Kuvaus kotonakin onnistuu!

Kerrothan varauksen yhteydessä jos sinulla on joku tietty rekvisiitta mielessä mitä haluaisit käyttää kauvauksessa. Jos meiltä ei jotain tiettyä mieluista rekvisiittaa löydy, mahdollisuuksien mukaan sellaisen hankimme.

Vauvakuvaus kannattaa varata jo ennen vauvan syntymää, jotta se ei unohdu "kaiken keskellä". Kuvausaikatauluissamme on joustoa, ja voimme sitten tarkistaa aikataulun kun vauva on syntynyt.

Varaamme kuvaukseen reilusti aikaa jos vauvasta halutaan myös nukkuvana unikuvia. Rauhallinen vauva on helppo kuvata eri  kuvakulmista ja vaihtaa rekvisiittaa. Nukkuessa on helpoin kuvata myös ne ihanat pienet varpaat ja sormet.

Jos vastasyntyneen kuvaus unohtuu ja kuvausaika "menee ohi", saamme toki valloittavia kuvia myöhemminkin. Mutta sitten kannattaa odottaa, että vauva osaa kannatella päätään, jotta voidaan ottaa myös vatsallaan pötköttelevästä vauvasta kuvia. Toki aiemminkin voi lapsen kuvauttaa, esimerkiksi vanhempien vartaloita vasten.

Lapsikuvauksen valmistelu ja vaatetus

Lasten paljaat varpaat ovat aina valloittavia! Kuvista saadaan veikeitä, jos lapsilla ei ole kenkiä eikä sukkia. Kuvista tulee tunnelmaltaan rauhallisempia, jos lapsilla on yllään vaatteet, joissa ei ole isoja kuvia tai tekstejä. Vaatteet, joissa lapsi pääsee helposti liikkumaan, toimivat lapsikuvauksessa parhaiten. Tehokkain kuvausaika on noin puoli tuntia, sen jälkeen lasten keskittyminen yleensä herpaantuu.

Sisarus- ja perhekuvat

Lapsikuvauksen yhteydessä voidaan ottaa myös sisaruskuvat, mutta perhekuvaukseen varaamme erillisen ajan, juurikin tuon lasten jaksamisen kannalta.


Kuvauksen hinta alk. 99€
sis. digitaaliset koevedokset, 1 kuva (koko 15x20cm)

Sisarus- tai perhekuvaus +35€
Miljöökuvaus +50€


TARJOUS!

Jos teet kuvatilauksen viikon kuluessa koevedosten vastaanottamisesta,
saat kaupan päälle 20x30cm suurennoksen!

Saitko jo kuvatunnuksen?
Katso kuvat ja tee tilaus tästä!


Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaukset

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvausksessa vauvat

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus studiolla

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus studiossa

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaukset miljöössä

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus miljöössä

Lapsikuvaus edullisesti - valokuvaamo PhotoStella, Tampere

Lapsikuvaus - valokuvaamo PhotoStella, Tampere

Lapsikuvaus ja sisaruskuvaus Tampereella - valokuvaamo PhotoStella

Sisaruskuvau Tampere, valokuvaamo PhotoStella

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus ja sisaruskuvaus

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus edullisesti

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaukseen rekvisiittaa

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus joulukortteihin

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - henkilökuvaus

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaus miljöössä

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - lapsikuvaukset