Valokuvaamo PhotoStella Tampere - kennonpuhdistus

Kennonpuhdistus nopeasti ja luotettavasti

Ottamiesi kuvien laatu huononee jos digitaalisen järjestelmäkamerasi kuvasensorille eli kennolle pääsee pölyä ja likaa. Pöly ja lika saattavat näkyä kuvissa tummentuneina pisteinä tai viivoina. Jos epäilet, että kamerasi kaipaa huoltoa, tässä muutamia vinkkejä kennonpuhdistukseen ja kamerahuoltoon liittyen.

1. Tarkista ottamiesi kuvien laatu

Jos et ole varma kaipaako järjestelmäkamerasi huoltoa, voit tarkistaa löytyykö mahdollisia pöly- ja likatahroja ottamalla kuvan vaaleasta seinästä tai paperista mahdollisimman pienellä aukolla (f16, f22 tms). Näkyykö kuvassa harmaita tai mustia pistetä tai viivoja? Jos vastasit kyllä, järjestelmäkamerasi on likainen ja kaipaa puhdistusta.

2. Puhdista kevyt lika itse

Huolehdi järjestelmäkamerastasi aina hyvin. Vältä kuvaamista likaisissa ja pölyisissä paikoissa, ja varsinkin objektiivin vaihtamista kannattaa välttää olosuhteissa, joissa pöly ja lika saattaa päätyä kennolle.

Tavallisella mikrokuituliinalla ja mekaanisella käsipumpulla voit kevyesti putsata isommat pölyt ja liat pois kameran ja linssin pinnalta. Linsseihin on olemassa niille erikseen tarkoitettuja puhdistusaineita. Emme suosittele, että teet kennonpuhdistuksen itse, jos et ole täysin varma mitä teet. Laitteiden takuut eivät kata itseaiheutettuja kennovikoja.

Verkkokaupastamme löytyy myös kamerahuoltotarvikkeita!

Kamerahuolto - kennonpuhdistus nopeasti ja edullisesti • PhotoStella, Tampere

3. Tuo kamerasi puhdistettavaksi ammattilaiselle

Tuo järjestelmäkamerasi kennonpuhdistukseen meille! Ammattilaisina useiden vuosien ja lukemattomien kamerapuhdistusten kokemuksella teemme luotettavasti ja huolellisesti kaikki kennonpuhdistukset ja pienhuollot.

Huom! Lataathan kamerasi akun ennen kuin tuot sen huollettavaksi!


Kennonpuhdistukset nopeasti ja edullisesti alk. 49€