Kamerahuolto

Pitkällä kokemuksella osaamme vikaselvittää useita eri tuoteryhmiä nopeasti ja ammattitaidolla. Kamerarungot, objektiivit, diaprojektorit ym. tarkastamme paikan päällä. Osaamme korjata monia vikoja itse, mutta toimitamme toki laitteet muihin huoltoihin tarvittaessa. Olemme maalaisjärjellä ja kokemuksella toimiva kamerahuolto.

Lisätietoa huollosta löydät www.kamerahuoltotampere.fi

Toimimme myös yhteistyössä JAS Tekniikan kanssa, joka on Canon, Nikon ja Samsung-laitteiden valtuutettu merkkitakuuhuolto. PhotoStellan palvelupisteen kautta voimme hoitaa nopeasti ja luotettavasti kuvauskalustosi kuntoon valmistajan myöntämänä takuuhuoltona.

  • digitaaliset kamerat
  • videokamerat
  • objektiivit
  • salamalaitteet

Lisäksi JAS Tekniikka huoltaa myös muita Canon laitteita kuten suurkuvatulostimet, projektorit, lasertulostimet, skannerit sekä monitoimilaitteet. Samsung-kameroiden lisäksi he huoltavat Turun toimipisteessä Samsung-mobiililaitteita.

 

 

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - kamerahuolto

 

 

Kuinka huoltopalvelumme toimii?

1. Tuo kamerasi ja muut huollettavat laitteet liikkeeseemme.
Osoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere

Liikkeemme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa ja liikkeen edessä / välittömässä läheisyydessä on hyvin parkkipaikkoja.

2. Me teemme laitteelle perustarkastuksen, jotta vältyttäisiin turhilta huoltolähetyksiltä. Tämä säästää aikaa ja kuluja merkittävästi. Hämmästyttävän suuri osa vialliseksi oletetuista laitteista onkin toimivia. Usein selvitään käyttöopastuksella ja mahdollisesti toimintojen resetoinnilla.

3. Täytämme kamerahuoltoon liittyvän huoltolomakkeen, johon kirjaamme asiakkaan yhteystiedot sekä huollettavan laitteen tiedot ja ilmenneet viat. Tuothan mukanasi takuutodistuksen / ostokuitin, jos huollettava kamera tai laite kuuluu vielä valmistajan myöntämän takuun piiriin.

4. Tarvittaessa toimitamme laitteet pikaisesti JAS Tekniikan huoltopisteeseen.

5. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä kun laitteesi on huollettu ja voit noutaa sen liikkeestämme.

Kamerahuolto Tampereella - Canon takuuhuollot

Kamerahuolto Tampereella - Nikon takuuhuollot

 

Kamerahuolto Tampereella - Samsung takuuhuollot