Hääkuvaus

Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Haluan ottaa teistä unohtumattomat kuvat, jotka ovat ihana muisto albumissa tai kodin seinällä yksilöllisenä tauluna. Hääkuvat ilahduttavat arjessa vielä vuosienkin jälkeen. Teen kuvaukset studiollani Tampereen keskustassa ja miljöökuvausta lähiympäristössä.

Hääkuvaus studiossa tai miljöössä

Hääkuvaus voidaan toteuttaa hääparin toiveiden mukaan joko studiossamme Tampereen keskustassa, ulkona miljöössä tai molemmissa. Toimimme säävarauksella eli kuvausta varten studio on samaan aikaan varattu Teille, jotta kuvaus ei mene pieleen rankkasateen tai muun luonnonilmiön takia.

Hääkuvat otetaan yleensä ennen vihkimistä tai heti vihkimisen jälkeen. Kuvaus voidaan tehdä myös koekampaus- / meikkipäivänä, jolloin voimme kuvata kiireettömästi. Tällöin voimme valita kuvaukselle miljöön esimerkiksi auringonlaskun aikaan.

Kuvaus kirkossa

Myös herkät hetket kirkossa kannattaa antaa ammattilaisen kuvattavaksi. Hääkuvaus kirkossa on haastavaa yleensä hämärän tilan ja kirkkaan vastavalon takia. Siksi kannattaa tilata ammattilainen kuvaamaan ja varmistaa muistot tärkeästä hetkestä. Liikun huomaamattomasti kirkossa ja kaava on tuttu. Näin sormusten laitto, papin siunaus ja ensi suukko eivät jää ikuistamatta.

Hääkuvauksen hinta

Hääkuvauksen hinta sisältää kuvauspalaverin ennen hääpäivää ja kuvausta. Kirjaamme palaverissa ylös parin toiveet kuvauksesta. Kuvauksen jälkeen saatte tunnuksen koevedosgalleriaan. Saman palvelun kautta voitte jättää myös kuvatilaukset. Kuvat voi tilata myös toiseen osoitteeseen, esimerkiksi isovanhemmille.

Teemme kaikki kuvat itse ja kuvapalvelustamme voitte tilata kuvista myös suurennoksia sekä muita kuvatuotteita, esimerkiksi canvastauluja.


Hääkuvaus alk. 139€, sis. digitaaliset koevedokset sekä 1 tulostettu valokuva (koko 20x30cm)

Miljöökuvaus +50€.

Vihkimisen ja hääjuhlan kuvaus erillisen tarjouksen mukaan.

Saitko jo kuvatunnuksen?
Katso kuvat ja tee tilaus tästä!


Hääkuvaus - Tampere, PhotoStella

Hääkuvausta Tampereella, valokuvaamo PhotoStella

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - hääkuvaus

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - hääjuhlan kuvaus

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - hääkuvaus studiolla

Valokuvaamo PhotoStella Tampere - hääkuvaus miljöössä